Ons aanbod

Batavia Groep is meer dan alleen een softwareleverancier. We zijn eveneens een Kenniscentrum en Adviesbureau en ondersteunen corporaties op het gebied van onze twee pijlers: Klant en Vastgoed. We krijgen regelmatig het verzoek om naast de productimplementatie een bredere vorm van ondersteuning te bieden. Om aan deze vraag tegemoet te komen, ondersteunen wij corporaties met dienstverlening op het gebied van vier thema’s: datakwaliteit, organisatieontwikkeling, vastgoedsturing en klantsturing.

Strategie
Datakwaliteit

Datakwaliteit en vastgoedsturing zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij helpen corporaties met het op orde brengen van de vastgoeddata, het vertalen van vastgoedstrategieën naar operationele processen en de stuur- en verantwoordingsinformatie die hiervoor nodig is. Lees meer.

Organisatie
Organisatieontwikkeling

Om strategische organisatiedoelen te realiseren, is meer nodig dan een nieuw systeem. Het beoogde effect wordt pas bereikt als ook de werkwijze, processen en/of organisatie mee worden genomen in het traject. Met onze dienst Organisatieontwikkeling begeleiden wij deze ontwikkeling in uw organisatie. Lees meer.

Realisatie
Vastgoedsturing

Het verbeteren van de vastgoedsturing is complex. De aanschaf en implementatie van software, vormt hierin slechts één (weliswaar belangrijk) onderdeel. Onze adviseurs beschikken, naast kennis van software, over vrijwel alle andere aspecten die met vastgoedsturing samenhangen. Planvorming, datakwaliteit, en organisatieontwikkeling bijvoorbeeld. Lees meer.

Evaluatie
Klantsturing

Bij het digitaliseren van de klantprocessen ligt doorgaans de nadruk op het implementeren van een softwareoplossing. Het terrein is echter veel breder; Wij helpen de interne organisatie bewust te worden van de klant, we helpen met het opstellen van een klantvisie en het interactief betrekken van huurders.
Lees meer.

Martijn Vermeulen, Adviseur informatie management Martijn Vermeulen

Ook benieuwd naar onze dienstverlening?

Benieuwd wat onze adviseurs voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op om te kijken hoe wij uw organisatie kunnen helpen!

MAAK EEN AFSPRAAK

x Vul alstublieft uw naam in
x Vul alstublieft uw bedrijfsnaam in
x Vul alstublieft een geldig e-mailadres in
x Vul alstublieft een geldig telefoonnummer in
x U moet reCaptcha valideren

STEL EEN VRAAG

x Vul alstublieft uw naam in
x Vul alstublieft uw bedrijfsnaam in
x Vul alstublieft een geldig e-mailadres in
x Vul alstublieft een geldig telefoonnummer in
x U moet reCaptcha valideren