De animo onder corporaties was groot om zich aan te sluiten bij de klankbordgroep. Er zijn maar liefst 8 corporaties die een actieve rol spelen bij de doorontwikkeling van VIM Strategie tot het Portfolio- en AssetmanagementModel. Deze corporaties krijgen daarmee ook de mogelijkheid om als eerste ervaring op te doen met het model.

Samen met Fakton
Batavia Groep ontwikkelt een compleet Portfolio- en Assetmanagement Model en een Taxatiemanagement Model, met de inbreng van de kennis en ervaring van Fakton op dit vlak. Dit toonaangevende adviesbureau heeft al meer dan 70% van de top-100 corporaties geadviseerd.

Waardevolle terugkoppelingen

"De leden van de klankbordgroep hebben vanuit hun dagelijkse praktijk al een aantal zeer waardevolle terugkoppelingen aan ons gegeven. Op het gebied van Key Performance Indicators (KPI's), rollen, productcombinaties en output van het model. Het helpt ons om het Portfolio- en AssetmanagementModel te ontwikkelen tot een model dat goed aansluit op de verschillende behoeften van de gebruikers: de Assetmanagers, Portefeuillemanagers en medewerkers Finance & Control", zegt ir. Wim Weide MRE, partner bij Fakton.

Corporaties in klankbordgroep
In de klankbord groep zijn corporaties vertegenwoordigd van verschillende grootte en met verschillende opgaven: corporaties met veel verspreid landelijk bezit of bezit geconcentreerd in één stedelijk gebied, maar ook vastgoed voor specifieke doelgroepen.

Interesse in Assetmanagement?
Bent u Assetmanager, Portfoliomanager, financieel specialist of beleidsmedewerker? En wilt u optimaal gaan sturen op portefeuilledoelstellingen, verdienvermogen, waarde én rendement? Kom naar het seminar over Assetmanagement op 20 november in Utrecht en ontdek de nieuwste inzichten over de koppeling tussen Portefeuillemanagement en Assetmanagement.

→ Seminar Assetmanagement