SAVE THE DATE

De grote vernieuwingsslag is aangebroken!
Na de succesvolle vastgoeddag eerder dit jaar, organiseren we op dinsdag 3 december 2019 een Batavia Groep klantendag voor alle gebruikers van VIM, PAM en VIP. Deze klantendag is bedoeld om u mee te nemen in de ontwikkeling van al onze producten naar één platform in de Cloud voor al uw vastgoedinformatie en vastgoedsturing. Bent u een VIM, PAM of VIP gebruiker en wilt u meer weten van de grote vernieuwingen die u de komende tijd van ons kunt verwachten? Schrijf u hieronder dan direct in.

Wat houdt het in?
Batavia Groep is druk bezig met de grote vernieuwingsslag van haar producten. Tussen nu en 2022 transformeren wij ons gehele productenportfolio naar een compleet nieuw platform. We zijn dan ook trots om op 3 december onze nieuwe innovatieve VastgoedCloud te lanceren en u mee te nemen met alle ontwikkelingen die eraan komen. Ook vertellen we hoe u betrokken wordt bij al deze veranderingen en hoe u zelf kunt bijdragen aan ons nieuwe platform. De klantendag is tevens het ideale netwerkevent om andere gebruikers in een informele sfeer te ontmoeten. Meld u daarom snel aan!

Programma

 • Waarom een nieuw platform?
  We brengen onze producten naar één platform in de Cloud voor al uw vastgoedinformatie – en sturing. Waarom doen we dat? Hoe ziet het platform eruit? Wat is onze achterliggende visie? En welke problemen lossen we ermee op? We vertellen het allemaal!

   
 • De VastgoedCloud als databron van het platform
  Wat kunt u ermee? Wat betekent de komst van de VastgoedCloud voor uw corporatie? En nog veel belangrijker: hoe ziet het eruit? We laten u de eerste contouren van de VastgoedCloud zien!

   
 • PAM als onderdeel van het platform
  Hoe gaat PAM zich ontwikkelen, zowel in de huidige omgeving als op langere termijn als onderdeel van het platform in de Cloud? Hoe kijken wij aan tegen het delen van data? Hoe gaan we onze software nog gebruiksvriendelijker maken in de toekomst en hoe betrekken we klanten hierbij?

   
 • VIP: de interface van het platform
  Wat kan het Vastgoed Informatie Portaal nu en hoe ziet het eruit? We vertellen hoe corporaties VIP gebruiken en laten zien wat de voordelen zijn ten opzichte van VIM.


Voor wie interessant?
Voor alle VIM, PAM en VIP gebruikers.

Waar?
Nederlands instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum
Media Parkboulevard 1
1217 WE Hilversum

Wanneer?
Dinsdagmiddag 3 december

Tijdstip
12:00 – 16:00 uur

Ook interessant voor een collega?
Stuur dit bericht gerust door!

Direct inschrijven