De voordelen
Het Vastgoedportaal VIM, dat al door meer dan 45 corporaties wordt gebruikt, is een webapplicatie om vastgoedinformatie te presenteren, ordenen, vast te leggen en te analyseren. Wat zijn de voordelen als u de applicatie bij Batavia Groep host?

  1. Overal toegankelijk: Corporatiemedewerkers hebben alleen een werkplek met internet nodig om van een webapplicatie gebruik te maken. Medewerkers kunnen dus ook gemakkelijk vanuit huis werken.
  2. Slim updaten: Er is minimaal een keer per maand een update beschikbaar met bugfixes en nieuwe functionaliteiten. Batavia Groep voert de update vanuit de gestandaardiseerde applicatie via internet. Met één druk op de knop hebben alle corporatiemedewerkers de allernieuwste versie van de webapplicatie in handen.
  3. Geen verlies van data: Er wordt dagelijks een back-up gemaakt en deze is tot een maand oud opvraagbaar. Zo bent u er zeker van dat u geen data verliest.
  4. Platform-onafhankelijk: Het maakt niet uit of uw corporatie op een Windows, Mac of Linux platform werkt. De applicatie en het beheer draaien op een webserver.
  5. Alleen een browser nodig: Batavia Groep ondersteunt naast Internet Explorer ook Firefox, Google Chrome en Safari.
  6. Eenvoudige implementatie: De applicatie is eenvoudig te implementeren, u wordt dus niet opgezadeld met een ingewikkeld implementatietraject.
  7. Geen kosten per gebruiker: U hoeft geen kosten te betalen per PC, omdat de applicatie niet op PC's draait, maar op een webserver.
  8. Goede integratie: De portalen van Batavia Archipel, waar Vastgoedportaal VIM er één van is, vormen een geïntegreerd geheel. De portalen zijn ook uitstekend los te gebruiken. Ze versterken elkaar in het gebruik en vullen elkaar naadloos aan. U legt informatie maar op één plek vast, maar u hergebruikt deze informatie wel gemakkelijk op meerdere plekken. Hoe? Met behulp van directe koppelingen. Via webservices worden gegevens realtime heen-en-weer gecommuniceerd tussen de portalen.

 

<Macro: (,)>