Direct succes met Quick Start methode van Batavia Groep!

Bij iedere software implementatie is het bijeenbrengen van de juiste en voldoende medewerkers een uitdaging. Het normale werk gaat gewoon door en de implementatie wordt als extra ballast ervaren. Het gevolg is dat projecten lang duren, motivatie van medewerkers onder druk komt te staan en het management terughoudend is met het beschikbaar stellen van medewerkers. Na tientallen projecten hebben wij geconcludeerd: dit moet anders! Daarom hebben wij de Quick Start methode ontwikkeld. Deze methode wordt door Batavia Groep gebruikt bij onze gestandaardiseerde producten en zorgt voor een minimale belasting van de medewerkers van de corporatie.

Wat doen we precies?
Omdat wij werken met gestandaardiseerde producten gaat ons team eerst aan de slag om de producten technisch met de verschillende systemen te koppelen. Vervolgens richten wij het systeem in op basis van 'goede en bewezen praktijk ervaringen'  van andere corporaties. Daarna gaat ons testteam aan de slag om te controleren of het systeem zowel technisch als functioneel werkt. Pas als alle seinen op groen staan wordt het volledige projectteam van de corporatie erbij betrokken en ligt de focus op het finetunen van het systeem.

Deze Quick Start aanpak is inmiddels vele malen toegepast en zorgt voor een optimale balans binnen het project die we versneld kunnen doorlopen. De klanten die de Quick Start methode reeds hebben doorgemaakt, zijn zeer enthousiast over de aanpak. Het “record” staat op 3 maanden implementatietijd van een Kennisbank, Huurdersportaal en volledig Klantvolgsysteem.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten over onze Quick Start project aanpak? Neem dan contact op met Dennis van Kuilenburg, via dennis@bataviagroep.nl of 06 21 152 688.