Introductie
Leystromen heeft het Huurdersportaal inmiddels geïntroduceerd bij de eerste 2.000 huurders. Hoe de Noord-Brabantse corporatie Mijn Leystromen onder de aandacht gaat brengen, leest u in onderstaand artikel.

Welke doelstellingen heeft Leystromen?

  • Huurders informeren hoe zij gebruik kunnen maken van het Huurdersportaal.
  • Zoveel mogelijk huurders gebruik laten maken van het Huurdersportaal.
  • Het klantvriendelijke imago van Leystromen versterken.

Mix van online én offline communicatiemiddelen
Hannie Spierings, beleidsmedewerker Communicatie & PR bij Leystromen vertelt: "We gaan zo kort mogelijk voor de live-gang van het Huurdersportaal een intensieve campagne starten. Door een mix van online én offline communicatiemiddelen in te zetten, willen we de nieuwsgierigheid van onze verschillende doelgroepen opwekken en het gebruik van het Huurdersportaal stimuleren. Onze centrale boodschap is: Wij maken het onze bewoners gemakkelijk!"

Natuurlijk op onze eigen website leystromen.nl

"We hebben het Huurdersportaal natuurlijk al genoemd tijdens onze bewonersbijeenkomsten. In ons gedrukte bewonersblad 'In de kern' gaan we er aandacht aan besteden. Op onze automatische telefoonbeantwoorder gaan we duidelijk maken dat onze huurders ook online terecht kunnen voor het regelen van bepaalde zaken. We gaan posters op de vestigingen ophangen en op andere nuttige plaatsen. In de huurdersmap, die elke nieuwe huurder ontvangt, verwijzen we naar Mijn Leystromen. En natuurlijk op onze eigen website leystromen.nl", zegt Hannie Spierings.

Brief met inlogcode en flyer
"Al onze 10.000 huurders krijgen individueel een brief thuis gestuurd met een inlogcode en een flyer erbij, waarin we alle mogelijkheden van Mijn Leystromen beschrijven. We gaan alle huurders fasegewijs toegang geven tot het Huurdersportaal. Uiteindelijk willen we dat alle huurders voor de zomervakantie toegang hebben. We zijn al redelijk actief op Facebook, Twitter en LinkedIn. Aan het einde van de maanden juni, juli en augustus verloten we telkens 25 een vijfde staatsloten onder de huurders die zich ingelogd hebben. En op 1 oktober verloten we een iPad", aldus Hannie Spierings.

<Macro: (,)>