Alle corporaties hebben een “corporate” website, waarop nieuwsberichten en informatie over de corporatie te vinden zijn. Sommige corporaties beschikken ook over een Huurdersportaal, waar de huurder via een link op de homepage, op een aparte website terecht komt.

Kortere klantreis
Batavia Groep is bezig om samen met de Woningstichting uit Wageningen, de website van de toekomst te ontwikkelen, waarbij de 'corporate' website en het Huurdersportaal worden samengevoegd tot één complete website. In plaats van twee aparte websites, bouwen we nu dus aan één website; de traditionele corporate website die uitgebreid wordt met elementen uit het huurdersportaal (zoals het tonen van de huurbetalingen, correspondentie, enz). Het gevolg is dat de klantreis van de huurder niet meer verstoord wordt en dat er slechts één site moet worden onderhouden.

Knipsel.JPG


Een stap in de toekomst
De website voor de toekomst wordt zó gebouwd dat de meeste handelingen door de huurder op basis van postcode en huisnummer kunnen worden verricht. Indien de website “weet” waar de bezoeker zich bevindt, wordt vanzelf geo-locatie gerelateerde informatie beschikbaar gemaakt. Denk hierbij aan de wijkcoach of buurtbeheerder en de datum waarop het onderhoud aan het complex kan worden uitgevoerd. Alle privacy gerelateerde onderdelen worden automatisch ontsloten na het invoeren van een wachtwoord/pincode.

Doe ook een stap in de toekomst en laat je inspireren door de innovaties van Batavia Groep. Neem contact op met Steef Bakker voor meer informatie.