We hebben groot nieuws! 
Met trots kondigt Batavia Groep de lancering aan van een nieuw en innovatief product: iWebsite. Deze interactieve website is een innovatief en baanbrekend product, omdat de corporatie door middel van plugins zelf bepaalt welke functionaliteiten onderdeel zijn van de corporate website. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet! 

iWebsite: wat is het precies?
Deze zomer lanceren wij iWebsite; een corporate website die voldoet aan alle laatste trends en is gebouwd met de meest recente Microsoft technieken. Deze vernieuwende interactieve website heeft alle functionaliteiten van een normale corporate website, maar kan worden uitgebreid met verschillende plugins. Het Huurdersportaal (maar ook het Vastgoedportaal, de Kennisbank of het Aanbodportaal) kan worden geïntegreerd in een ‘www.corporatie.nl’ website. Dit betekent dat de huurder de corporate website nooit meer hoeft te verlaten en de klantreis niet kan worden verstoord. De interactieve website wordt zó gebouwd dat de meeste handelingen van de huurder op basis van postcode en huisnummer kunnen worden verricht. Indien de website “weet” waar de bezoeker zich bevindt, wordt vanzelf geo-locatie gerelateerde informatie beschikbaar gemaakt. Denk hierbij aan de wijkcoach of buurtbeheerder en de datum waarop het onderhoud aan het complex kan worden uitgevoerd. Alle privacy gerelateerde onderdelen worden automatisch ontsloten na het invoeren van een wachtwoord/pincode. 
 
De voordelen op een rijtje
Kiezen voor de nieuwe iWebsite van Batavia Groep, levert uw corporatie tal van voordelen op. Eén van de belangrijkste extra voordelen is misschien wel het werken met het Klantvolgsysteem basis. Iedere corporatie die kiest voor de interactieve website van Batavia Groep, krijgt de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief, met de basis versie van het Klantvolgsysteem te werken. Standaard is dit uitgerust met een ticketsysteem dat zorgt voor digitale en transparante communicatie met de huurder.

Voordelen IWebsite_V2.jpg

Eenvoudig beheer

Een ander groot voordeel van de iWebsite is het eenvoudige beheer. Doordat het Huurdersportaal en de corporate website samensmelten tot een multifunctionele en interactieve website, hoeven corporatiemedewerkers nog maar één website te onderhouden. De iWebsite bevat alle functionaliteiten van het Huurdersportaal, maar ook het laatste nieuws, het jaarverslag, de vacatures en meer informatie over de corporatie die je normaal op de corporate website vindt.

Mobile first
iWebsite wordt Mobile First gebouwd, wat betekent dat de content wordt aangepast aan de verschillende schermgroottes. Wij zorgen ervoor dat de bezoekers van de iWebsite altijd volledige informatie tot hun beschikking hebben.

100% Digitaal
De iWebsite is onmisbaar voor corporaties die er naar streven om alles 100% digitaal af te handelen. Huurders krijgen automatisch berichten als er taken of brieven op de website klaar staan; de postbode is verleden tijd.

Koppeling Zaaksysteem
iWebsite werkt ook samen met verschillende Zaaksystemen. Alle procesinformatie wordt real-time aan de klanten getoond.

De Woningstichting
iWebsite wordt nu gebouwd voor de Woningstichting Wageningen en wordt in de zomer opgeleverd. Bent u benieuwd hoe iWebsite uw corporatie naar een hoger plan kan tillen en wilt u meer informatie? Neem contact op met Steef Bakker via steef@bataviagroep.nl of 06-55385473.