Toe aan een nieuwe innovatieve website en wil je snel aan de slag?
Het afgelopen jaar heeft iWebsite grote ontwikkelingen doorgemaakt. Jan Willem Fransen en Steef Bakker vertellen op 12 april 2018 op CorporatieGids Live hoe je met iWebsite meer actieve huurders krijgt, hoe de verschillende loginniveaus werken, hoe iWebsite zich aanpast aan de Huurderssituatie en type woning en nog veel meer.

csm_idin_29ed8bf428.jpg

IDIN
Daarnaast behandelen we het thema veilige klantidentificatie via IDIN. Waarschijnlijk maakt het huidige huurdersportaal van jouw corporatie gebruik van een e-mailadres/ wachtwoordcombinatie om toegang te krijgen. Met de invoering van de Algemene Verordening Gegevensbescherming per 25 mei worden de regels verscherpt en de boetes verhoogd. Mede daarom hebben wij samen met Wooncompagnie en de Nederlandse Betaalvereniging een veiligere methode van aanmelden geïntroduceerd. Dit gebeurt via iDIN, de inlogmethodiek die door de Nederlandse Betaalvereniging is ontwikkeld en door alle banken wordt ondersteund. Batavia Groep is de eerste leverancier die deze nieuwe methode van inloggen heeft geïmplementeerd!

Tevens laten wij zien hoe wij integreren met externe verhuur/verkoopsystemen zoals Corpoflow en de inzet van Power BI om data te ontsluiten op het dashboard.
Be there!

Klik hier om je aan te melden voor onze sessie.