Is uw organisatie klaar voor transparante communicatie met huurders? 
Op de derde editie van de CorporatieGids LIVE Kennisdag vertelt Batavia Groep over online communicatie met huurders anno 2016. Met de introductie van het ticketsysteem heeft Batavia Groep een nieuwe standaard neergezet in online communicatie met huurders. Deze unieke manier van communiceren brengt alle beschikbare informatie bij elkaar; informatie over de huurder, zijn situatie, zijn woning én alle contacten die daarover zijn geweest. Door middel van tickets, wordt ieder klantcontact gedocumenteerd en is de communicatie transparant voor huurder én medewerker. Dat gaat gevolgen krijgen voor uw organisatie! Komt u op 7 april 2016 ook bij ons langs om te zien hoe u het ticketsysteem kunt combineren met het Huurdersportaal en Klantvolgsysteem?

Wat is het?
De CorporatieGids LIVE kennisdag 2016 is een dag waarop leveranciers en adviseurs met focus op de corporatiesector leerzame en interessante kennissessies verzorgen. De vakgebieden zijn Financiën, Vastgoed, Onderhoud, Wonen, Communicatie en Bedrijfsvoering & ICT. Werkt u bij een woningcorporatie? En bent u actief op het gebied van bedrijfsvoering, informatie & automatisering, ICT, finance & control, onderhoud, wonen, communicatie? Dan bezoekt u Batavia Groep op de CorporatieGids Live helemaal gratis. 

Informatie kennissessie
Wanneer: donderdag 7 april 2016
Tijd: van 11:00 uur tot 11:45 uur
Locatie: Expo Houten
Adres: Meidoornkade 24, 3992 AE Houten

 
“Bezoek onze kennissessie tijdens CorporatieGids Live, dé kennisdagen voor corporatieprofessionals”


Direct aanmelden
Meld u direct aan via de website van CorporatieGids LIVE: https://www.corporatiegids.nl/nl/corporatiegids_live/aanmelden

Niet in de gelegenheid om te komen, maar wel interesse in Batavia Archipel van Batavia Groep? Bel ons op 020 - 514 10 40 en vraag naar Steef Bakker. We komen graag een keer bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de kennissessies tijdens CorporatieGids Live 2016? 
Bezoek dan de website van CorporatieGids LIVE. www.corporatiegidslive.nl