Laat u inspireren en meld u aan voor de Batavia Groep vastgoeddag!
Op 11 april 2019 organiseren we een inspirerende vastgoeddag speciaal voor professionals die zich bezig houden met vastgoedsturing. Tijdens dit seminar, dat in het teken staat van ons 20 jarig bestaan, kijken we samen met vier sprekers kort terug op 20 jaar ontwikkeling in de volkshuisvesting en werpen we een blik in de toekomst.

De sprekers

20 jaar volkshuisvesting
De afgelopen 20 jaar hebben we de ontwikkeling gezien van een veranderende verhouding tussen de overheid en de corporatiesector. De verandering van het overheidsbeleid in die 20 jaar laat zich als volgt typeren: van stimulering van het maatschappelijk ondernemerschap (denk aan de “Krachtwijken”) naar een strikte taakopvatting van corporaties met meer ruimte voor de markt (scheiding Daeb/niet-Daeb, passend toewijzen e.d.), gecombineerd met een financiële bijdrage in de overheidsfinanciën voor het uitvoeren van Daeb activiteiten. Daarnaast worden een aantal maatschappelijke vraagstukken (voldoende betaalbare woningen voor lage- en sinds kort ook weer middeninkomens en een CO2 neutrale voorraad op termijn) bij de corporatiesector gelegd.

Toekomst van de sector
Welke toekomst is er voor de corporatiesector? Hoe zorgt u ervoor dat u, ondanks de financiële uitholling gecombineerd met opgelegde regelgeving, toch maatschappelijk kunt ondernemen en geen “systeemrobot” wordt? En in welke mate kan vastgoedsturing een bijdrage leveren aan dit ondernemerschap? Sander Heinsman, Johan Conijn, Jimmy Kools en Jeroen van Vliet zullen elk hun visie geven op bovenstaande vraagstukken. 

Neem kennis van onze ontzorgende software voor vastgoedsturing
Tijdens ons evenement is ook voldoende ruimte om kennis te nemen van onze ontzorgende software voor vastgoedsturing. Bent u altijd al benieuwd geweest hoe het Vastgoed Informatie Model er nu precies uitziet of wilt u VIP, de nieuwe interface van VIM, bewonderen? Bent u benieuwd naar ons integrale Portefeuille- en Assetmanagement Model of wilt u als één van de eerste corporatieprofessionals kennismaken met de nieuwe standaard voor vastgoeddata: de VastgoedCloud? Reserveer direct uw plek! Uiteraard zijn er ook volop mogelijkheden om ervaringen uitwisselen met andere vastgoedprofessionals.

Waar:
Kasteel Woerden
Kasteel 3
3441 BZ Woerden
(gratis parkeren en trein- en busstation Woerden ligt op slechts vier minuten loopafstand)

Tijdstip:
12:00 - 16:00

Voor wie:
Voor alle professionals die zich bezighouden met vastgoedsturing bij corporaties.

Direct inschrijven