Op donderdag 17 september jl. heeft Batavia Groep het beste product op vastgoedbesturing gelanceerd: het Portfolio- en Assetmanagement model. Met dit proces gestuurde model worden alle elementen van vastgoedsturing ondersteund. 

Uniek product
“Vastgoed kan niet meer zonder dergelijke integrale financiële simulaties, waarbij op project- en complexniveau de waarde van het rendement centraal staat en op portefeuille niveau de financial forecast en de wensportefeuille”, aldus Jeroen van Vliet. “Het uitzonderlijke aan het Portfolio- en Assetmanagement model is dat het proces van vastgoedbesturing zowel top down (portefeuille), als bottom up (complex) wordt ondersteund.”

Tijdens de presentatie van dit unieke product waren vele bestaande klanten aanwezig en stonden interessante sprekers op het programma. Rick Eeuwis van Fakton heeft het onderwerp over ‘betaalbaarheid en het sturen op woonquote’ aangesneden. Vanuit de klankbordgroep heeft Anke Driessen van Wonen Limburg verteld hoe Assetmanagement bij Wonen Limburg in de organisatie is ingevoerd, alsmede in welke behoefte het Portfolio- en Assetmanagement model voorziet en haar ervaring als lid van de klankbordgroep.

De reacties vanuit de aanwezigen zijn zeer positief...
"Wat een compleet model"

"Dit is het pakket van de toekomst"

"Direct bruikbaar"

"Dit wordt het leidend model in de corporatiebranche"

Ben je geinteresseerd in het Portfolio- en Assetmanagement model en wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Jeroen van Vliet via 020-5141040 of mail naar jeroen@bataviagroep.nl.

Bekijk hieronder een foto-impressie van de lancering van PAM:

Lancering PAM - Badges
Lancering PAM - ontvangst
Lancering PAM - ontvangst 2
Lancering PAM - Slot Zeist
Lancering PAM - Lunch
Lancering PAM - Rick Eeuwis Fakton
Lancering PAM - Zaal
Lancering PAM - Spreker Rick Eeuwis Fakton
Lancering PAM - Jeroen van Vliet
Lancering PAM - Anke Driessen
Lancering PAM
Lancering PAM - BG Beeld