Een kijkje in de keuken
Bij het enige integrale model voor Portefeuille- en Assetmanagement

Met de lancering van het Portfolio- en Assetmanagement Model (ontwikkeld in samenwerking met Fakton) in oktober van 2015, speelde Batavia Groep in op de behoefte om het beleid beter stuurbaar te maken. Inmiddels wordt PAM al door zo’n 20 corporaties gebruikt om hun strategische en tactische vastgoedsturing vorm te geven. Deze corporaties ervaren met PAM de voordelen van het werken met één integraal model voor vastgoedsturing, waarbij verschillen tussen het top-down portefeuillebeleid en de bottom-up uitwerking van concrete maatregelen op complex en adresniveau tot het verleden behoren. Ook plukken zij de vruchten van nieuwe functionaliteit die regelmatig aan het model wordt toegevoegd. Recente voorbeelden zijn het modelleren van beleid op basis van ‘gemiddelde‘ wensportefeuillemeetpunten, het aanpassen van vrijheidsgraden bij toekomstige investeringsaanpakken en gemakkelijk samen te stellen KPI-schermen.

Wij willen de vele mogelijkheden en het gebruiksgemak van het Portfolio- en Assetmanagement model ook graag met jou delen tijdens twee “Leer PAM kennen sessies”. Tijdens deze sessies kun je kennis maken met onze visie op vastgoedsturing en met het enige integrale model voor Portefeuille- en Assetmanagement: PAM. Reserveer snel een plekje voor één van de sessies!

Over PAM 
Het Portfolio- en Assetmanagement model ondersteunt het proces van vastgoedsturing op Portefeuille- en Complexniveau. PAM biedt direct inzicht in rendementen, alle relevante waarderingen, de wensportefeuille-ontwikkeling en de prognose van de Winst- en Verliesrekening en de Balans. Van investeringsafweging op complexniveau, tot en met de toets aan de wensportefeuille en de financiële ratio’s bij invoering van een ander huurbeleid: PAM biedt de volledige ondersteuning. Daarmee kan PAM een belangrijke bijdrage leveren aan het verbinden van de maatschappelijke en de financiële doelstellingen van de corporatie.

Praktisch
We organiseren samen met onze partner Fakton twee kennismakingssessies. Eén bij Fakton in Rotterdam en één bij Batavia Groep in Amsterdam.

Sessie 1
Wanneer: 15-01-2019
Hoelaat: 13:30 - 16:00 uur
Locatie: Kantoor Batavia Groep in Amsterdam

Sessie 2
Wanneer: 24-01-2019
Hoelaat: 13:30 - 16:00 uur
Locatie: Kantoor Fakton in Rotterdam

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de sessies? Neem dan contact op met Rein Bakker via 020-5141040. Let op: het aantal plaatsen is beperkt tot een maximum van 10 personen, dus wacht niet te lang!

Ook interessant voor een collega? Stuur dit bericht gerust door!

Direct inschrijven