LET OP: DE VIP INSTRUCTIES ZITTEN VOL

Helaas zitten de geplande open VIP instructies inmiddels vol. Heeft u toch interesse? Neem dan contact op met Carola van Endt via 020-5141040 voor eventuele nieuwe data.


Leer VIP kennen op onze open instructies!

VIP (het Vastgoed Informatie Portaal) is de nieuwe interface van Batavia Groep en de opvolger van VIM als gebruikersinterface. Speciaal voor VIM gebruikers organiseren we binnenkort twee open VIP instructies. De instructies vinden plaats op donderdagmiddag 3 oktober en donderdagmiddag 7 november op het kantoor van Batavia Groep in Amsterdam.

Wat houdt het in?
Maak kennis met VIP en leer hoe u eenvoudig en snel aan de slag kunt met VIP. Zo leert u onder andere hoe u contentblokken kunt samenstellen en hoe u in VIP eenvoudig per rol of functie contentblokken kunt combineren. Ook wordt uitgelegd hoe u met externe gegevens kunt werken (zoals PDOK) en hoe VIP in de corporatie-praktijk gebruikt kan worden.

Voor wie interessant?
Staat het Vastgoed Informatie Portaal bij uw corporatie technisch gereed, dan is de open VIP instructie hét moment om te leren hoe u zelf aan de slag kunt met VIP. Heeft uw corporatie nog geen VIP, dan kunt u de open instructies gebruiken om kennis te maken met VIP en zelf in een demo omgeving aan de slag te gaan. Daarmee is de open instructie interessant voor zowel de corporaties waar VIP al geïnstalleerd is, als ook voor de VIM klanten die VIP willen gaan gebruiken.

Programma

  • Korte presentatie van de mogelijkheden van VIP, inclusief voorbeelden uit de praktijk.
  • Uitleg over het inrichten van contentblokken en samenstellen van contentblokken per rol / functie.
  • Zelf aan de slag met o.a. het maken van contentblokken in VIP.


Waar:
Batavia Groep kantoor
Kabelweg 21
1014 BA Amsterdam
(Gratis parkeren en pal naast station Sloterdijk)

Wanneer:

  • Donderdag 3 oktober
  • Donderdag 7 november


Tijdstip:
13:00 – 17:00

Meer informatie
Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Carola van Endt via carola.van.endt@bataviagroep.nl of 020-5141040.

Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Maximaal twee personen per corporatie. Aan deze open instructies zijn voor bestaande VIM klanten geen kosten verbonden.

Direct inschrijven