Sinds 16 april jl. versterkt Front-end developer Bjorn Knutzen het ontwikkelingsteam van Batavia Groep. Als Front-end developer zal Bjorn de woningcorporaties ondersteunen bij het bouwen, implementeren en opleveren van onze software.
Bjorn stelt zich graag aan u voor.

Wat mij zo aansprak aan Batavia Groep, is de veelzijdigheid aan services die worden geboden.

Werkervaring
Mijn loopbaan ben ik begonnen bij verschillende grafische bedrijven. Bij Ten Klei Print kreeg ik een opleiding aangeboden waarbij ik al snel veel interesse kreeg voor het grafische vak. Daarna heb ik zelf de stap genomen om door te gaan met verschillende studies waarbij grafische vormgeving en webdesign de hoofdonderdelen waren. Na het succesvol afronden van mijn studies heb ik mijn loopbaan vervolgd bij The Secret Code Machine (onderdeel van Basket Builders). Bij The Secret Code Machine was ik verantwoordelijk voor het ontwerpen van verschillende websites voor grote bekende merken zoals Nivea, Maaslander, TNT, Heineken, Arrow Jazz en Dr. Pepper. Hier kreeg ik veel interesse voor front-end technieken. Van kleine style opdrachten, zoals het stylen met CSS van een Hyves profiel voor een Dr. Peppers-actie, Super Hero Yourself tot het bouwen van een adaptive website. Later werd ik verantwoordelijk voor al het HTML en CSS werk voor vele websites en applicaties/portals. Grote projecten waren onder andere het Beeld en Geluid Instituut, het Mauritshuis en Meldpuntwater.

Waarom Batavia Groep?
Wat mij zo aansprak aan Batavia Groep, is de veelzijdigheid aan services die worden geboden. Voor mij persoonlijk is de uitdaging naar techniek een erg leuke stap. Een zeer afwisselende functie, meedenken over projecten: zowel de interactie, als de vormgeving en het bouwen/stylen van applicaties en systemen.

Over Bjorn Privé
Naast mijn werk en opleidingen ontwerp ik voor verschillende platenmaatschappijen artworks voor digitale releases. Daarnaast houd ik mij graag bezig met muziek, zo maak ik met behulp van FL Studio, dancemuziek wat erg goed gaat.
Natuurlijk doe ik ook nog dingen zonder dat de computer erbij betrokken is, ik vind het ook erg leuk om te sporten, fitness drie keer in de week en fiets ook graag. Als het weer en de temperatuur het toe laten, neem ik graag een duik in het IJsselmeer.