Welkom Michael!
Vanaf 1 januari 2016 versterkt Michael Hansmar het support team van Batavia Groep. Batavia Groep is voortdurend bezig met het ontwikkelen en onderhouden van de softwareproducten, of het nu gaat om verbeteringen van de huidige software of om de ontwikkeling van nieuwe software. Kortom: extra handen zijn hard nodig! Met de komst van Michael, kan Batavia Groep aan de groeiende vraag naar de software blijven voldoen. We stellen Michael graag aan u voor.

Over Michael
“Ik kom oorspronkelijk uit Denemarken en woon nu zo’n zeventien jaar in Nederland. Ik ben opgegroeid in het zuidoosten van Denemarken, in het gebied rond LEGO land. Behalve programmeren, hou ik me ook graag bezig met elektronica en speel ik graag met Arduino, een kleine microprocessor. Verder ben ik gek op koken en bakken; mijn Deense brownies overleven vaak niet lang als ze op tafel staan. Een andere hobby van mij, is het werken met hout. Ik teken graag, zowel technisch als artistiek. Een aantal van mijn projecten is te bekijken op: http://zeedijker.blogspot.nl.”

"Mijn Deense brownies overleven vaak niet lang als ze op tafel staan"

Werkervaring
Ik ben mijn loopbaan in Nederland begonnen op de PC support helpdesk voor Scandinavische talen, bij IBM in Zoetermeer en bij Hewlett Packard in Sloterdijk. Via mijn netwerk kwam ik terecht bij Basket Builders, waar ik mijn eerste baan als Web ontwikkelaar kreeg. Tussen Basker Builders en heden, heb ik bij verschillende grote en kleine bedrijven gewerkt. Inmiddels weet ik dat ik het beste op mijn plek ben in een wat kleinere organisatie.

Waarom Batavia Groep?
Toen ik de vacature zag, was ik eigenlijk meteen enthousiast; een interessante functie die goed aansluit bij mijn wensen en kwalificaties. Na het eerste gesprek ging ik met een heel goed gevoel naar huis en na het tweede gesprek was dat gevoel nog sterker geworden. Ik ben blij dat ik het team van Batavia Groep mag komen versterken.