Nieuwe klant: welkom wonenCentraal
Woningcorporatie wonenCentraal heeft ervoor gekozen om met het VIM Vastgoedportaal en met het Portfolio- en Assetmanagement model (PAM) van Batavia Groep aan de slag te gaan. Met ruim 9.000 VHE’s was Tobias AX klant wonenCentraal op zoek naar een manier om het portfoliobeleid te beheren en visualiseren in het Vastgoedportaal. Met de implementatie van het Vastgoedportaal structureert wonenCentraal haar beschikbare beleids- en vastgoedgegevens en kan ze operationele vastgoedinformatie op een overzichtelijke en toegankelijke manier voor medewerkers van verschillende afdelingen ontsluiten. Na een grondig selectietraject was het duidelijk: het VIM Vastgoedportaal van Batavia Groep sluit het beste aan op deze wensen.

Kick-off
Op 8 maart vond de kick-off voor het VIM Vastgoedportaal plaats, op 18 mei gevolgd door de kick-off van het PAM traject.
De trajecten zijn inmiddels in volle gang; bij het VIM project is wonenCentraal inmiddels in de testfase beland.

Interne informatievoorziening ordenen
Steeds meer corporaties willen hun interne informatievoorziening ordenen. Excel-lijstjes zijn extreem foutgevoelig en niet beschikbaar voor alle corporatiemedewerkers. Vastgoedportaal VIM is er speciaal voor corporaties die vastgoedinformatie willen presenteren, ordenen, vastleggen én analyseren. Naast het gekozen beleid, maakt een corporatie álle relevante vastgoedinformatie gemakkelijk inzichtelijk via internet. Corporatiemedewerkers hebben alleen een werkplek met internet nodig om van het portaal gebruik te maken. Ook benieuwd naar dit product? Neem dan contact op met Steef bakker via 020-5141040 of mail naar steef@bataviagroep.nl.