Dataintelligence – nieuwe feature binnen VIP


Meld u aan voor onze online kennissessie samen met Springco 
Batavia Groep en Springco zijn een samenwerking gestart om vastgoedprofessionals een nog bredere blik op hun vastgoedinformatie te kunnen bieden. Bent u een vastgoedprofessional en wilt u een zo compleet mogelijk beeld van uw vastgoed en ook van uw huishoudens en de kenmerken van de woonomgeving? Meld u aan voor onze gezamenlijke online kennissessie op 7 mei en ontdek hoe u nog meer inzicht krijgt door het combineren van uw vastgoedinformatie met de data van Springco.

Over Springco Urban Analytics
Springco is gespecialiseerd in data-georiënteerde vraagstukken op het gebied van de woon- en leefomgeving. Ze beschikken over grootschalige databronnen met onder meer consumenten-, vastgoed-, woonmilieu- en verhuisinformatie.

Wat houdt het in?
Naast de eigen data van uw corporatie en publieke data (die al beschikbaar zijn in VIP), kunt u door de samenwerking met Springco nu ook in beeld brengen wat de kenmerken zijn van de huishoudens, bewoners en de woonmilieus in uw bezit en de omgeving.

Bijvoorbeeld de huishoudensamenstelling en leeftijd- en inkomensverdeling van huishoudens. Maar ook sociale kenmerken op bouwblokniveau, zoals opleiding en de duurzaamheidsattitude en daarnaast ook vastgoedkenmerken zoals verhoudingen van eigendom en de prijs per m2, woonmilieus, het energieverbruik van uw complex en het totale verwachte autobezit behoren tot de mogelijkheden.

Van omgeving tot op complexniveau
U kunt als VIP-gebruiker via een abonnement gebruik maken van de Springco data in de vorm van kaarten in VIP. Hierdoor krijgt u nog beter inzicht in de omgeving en uw complexen. We bieden diverse abonnementen aan die bestaan uit verschillende soorten data en kaarten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Meld u hieronder direct aan voor onze online kennissessie op 7 mei.

Wanneer: 7 mei 2020
Tijdstip: 10:00 – 11:00 uur
Waar: online (Microsoft Teams)

Direct inschrijven