Google maps integratie geeft doorslag
De Alliantie heeft het afgelopen jaar de organisatie gereorganiseerd en geoptimaliseerd. Onderdeel van deze optimalisatie is het verbeteren van de vastgoedinformatie; hoe zorgen we ervoor dat collega's met een paar drukken op de knop van de plannen en strategieën op de hoogte zijn en wat is de beste manier om alle informatie te bundelen? Uiteindelijk was de keuze voor het VIM Vastgoedportaal van Batavia Groep snel gemaakt.

De juiste bundeling van informatie
Assetmanager Kaspar Buitelaar legt uit: "We hebben gekozen voor het Vastgoedportaal van Batavia Groep, omdat dit portaal ons de juiste bundeling van informatie kan bieden. We vinden het belangrijk dat collega's snel en gemakkelijk op de hoogte zijn van beheerplannen en strategieën per project. Voorheen was er op te veel verschillende plekken informatie beschikbaar, waardoor niet altijd snel duidelijk werd wat de bedoeling was. Met het VIM Vastgoedportaal hebben we de informatie gebundeld en op een overzichtelijke manier beschikbaar gemaakt."

Andere aanbieders bleven op dit punt heel erg achter

De doorslaggevende factor om voor het Vastgoedportaal van Batavia Groep te kiezen, is de Google Maps integratie. "Het gemak waarmee we kaarten kunnen maken, was voor ons een groot pluspunt. De kaarten zorgen ervoor dat we makkelijker het gesprek met elkaar aan kunnen gaan, die maken het concreet. Andere aanbieders bleven op dit punt heel erg achter."