PERSBERICHT

Rein Bakker aangesteld als directeur Portefeuille & Assetmanagement Batavia Groep
Met ingang van 1 oktober is Rein Bakker aangesteld als directeur Portefeuille & Assetmanagement bij softwarebedrijf Batavia Groep. Dit is een nieuwe functie binnen Batavia Groep, waarmee de organisatie investeert in het positioneren van haar financiële softwarepakket inzake Portfolio- en Assetmanagement en Taxatiemanagement. Rein Bakker concentreert zich op de verdere ontwikkeling van de bestaande en nieuwe integrale concepten voor portefeuillesturing en asset management.

Rein Bakker is een bedrijfskundig opgeleide professional met jarenlange ervaring in de corporatiebranche. Hij is een gepassioneerde 'bouwer' met bewezen kennis en resultaten in de vakgebieden vastgoed en finance. Sinds februari 2007 was hij actief als directeur bij stichting OpMaat, bekend van Koopgarant en Koopstart dat wordt toegepast door ruim 150 woningcorporaties en beleggers.

Met de aanstelling van Rein Bakker verwacht Batavia Groep een grote stap te maken om binnen korte tijd dé toonaangevende partner in vastgoedsturing te worden. In dit kader zal Rein verder investeren in de samenwerking tussen Batavia Groep en Fakton op het gebied van vastgoedsturing.


Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jeroen van Vliet via:
020-5141040 of jeroen@bataviagroep.nl