Batavia Groep en Have a nice day online gaan samenwerken. Het is onze gezamenlijke missie om de beste, mooiste en meest volledige corporate websites voor woningcorporaties te bouwen. Corporaties die hun website willen vernieuwen en uitbreiden zijn bij Batavia Groep en Have a nice day online aan het juiste adres. Het levert ze een duidelijk herkenbare en gebruiksvriendelijke website op die naadloos aansluit op het Huurdersportaal en andere portalen van Batavia Archipel.

Deskundige partner die deze expertise in
huis heeft en ons verder aanvult

Jeroen van Vliet, directeur van Batavia Groep, zegt: 'Wanneer een corporatie investeert in een Huurdersportaal, willen ze vaak ook een nieuwe en bijpassende website. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een deskundige partner die deze expertise in huis heeft en ons verder aanvult. Die hebben we gevonden in Have a nice day online. Dit bedrijf bouwt al jaren succesvolle websites die makkelijk te beheren zijn en goed gevonden worden door zoekmachines. En ze werken met Umbraco, het meest gebruiksvriendelijke en bekroonde CMS platform, waar we zelf ook mee werken. Dat spreekt ons erg aan.'

Het realiseren van koppelingen werkt gewoon eenvoudiger

Tijs Vrolijk, directeur van Have a nice day online, verwacht dat het nieuwe partnership snel nog meer vruchten zal gaan afwerpen. 'Door de samenwerking met Batavia Groep kunnen we onze klanten voortaan een totaalpakket aanbieden. We kunnen sneller schakelen en het realiseren van koppelingen werkt gewoon eenvoudiger met een vaste partner. Het werkt prettiger, sneller en efficiënter en het levert kostenbesparing op. En daar profiteren vooral de klanten van beide bedrijven van', zegt Tijs Vrolijk.

<Macro: (,)>