Succesvol seminar Vastgoedsturing krijgt vervolg op 7 december

Met sprekers van Fakton, fluX en Wooncompagnie
Na de succesvolle editie in 2016, organiseert Batavia Groep in samenwerking met Fakton op 7 december 2017 opnieuw een seminar vastgoedsturing met als hoofdthema "Het toepassen van (nieuwe) waardebegrippen in de vastgoedsturing". Hoe kunnen de Marktwaarde en het nieuwe begrip Beleidswaarde in de praktijk worden toegepast?

Net als vorig jaar is de locatie van dit evenement Beeld & Geluid in Hilversum. Ben je benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van vastgoedsturing? Wil je als eerste weten wat de actualisatie van het handboek MVS betekent voor jouw corporatie? Of ben je benieuwd wat de unieke aanpak van fluX op het gebied van Taxatiemanagement inhoudt? Meld je dan snel aan! 

Wat houdt het in?
Aan de hand van interessante gastsprekers, bijzondere klantcases en vanuit verschillende invalshoeken zullen we je informeren en inspireren over het thema vastgoedsturing. De volgende onderwerpen zullen door verschillende sprekers worden behandeld:

  • Jimmy Kools (Fakton) onthult wat de actualisatie van het handboek MVS voor de vastgoedsturing binnen jouw corporatie betekent.
  • Nadja Mertens over de visie van Wooncompagnie op Portefeuille- en Assetmanagement.
  • André Blok over de unieke aanpak van fluX, waarbij het Taxatiemanagement proces als dienst wordt geleverd tegen een zéér scherp tarief.

Praktisch
Wanneer - 7 december 2017
Waar - Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum 
Tijd - 12.00 - 16.30 (inclusief lunch!)
Prijs - Gratis

Je kunt je direct aanmelden door onderstaand inschrijfformulier in te vullen.

Meer informatie?
Wil je meer informatie over de bijeenkomst? Neem dan contact op met Rein Bakker via 06 55 338 189 of mail naar rein.bakker@bataviagroep.nl. 
Ook interessant voor een collega? Stuur dit bericht gerust door!

<Macro: (,)>