17 maart 2016: Themadag - Woningcartotheek
Net als vorige jaren, organiseert Batavia Groep ook dit jaar verschillende VIM Vastgoedportaal themadagenBen je ook zo benieuwd naar de vele mogelijkheden in het Vastgoedportaal? Je kunt je nu aanmelden voor de eerste themadag op 17 maart 2016: Woningcartotheek, Flexibele schermen. 

Het Vastgoedportaal beheren en up-to-date houden vergt tijd en aandacht. Door gebrek aan tijd is het soms lastig om bij te blijven bij nieuwe mogelijkheden in het model. Door de tijd heen kan het zijn dat de gegevens niet meer actueel zijn of dat schermen niet meer nodig zijn. Het resultaat? Een model waar jij en je collega's niet alles uit halen. Zonde, want het portaal kan juist van grote waarde zijn voor jouw corporatie. Helemaal als de corporatie de ambitie heeft om in de toekomst meer met online dienstverlening te doen. 

Wat ga je leren tijdens deze eerste themadag? 

 • hoe je nieuwe data in VIM krijgt en toont in een nieuw scherm; 
 • hoe je een mooi nieuw scherm met tekst, plaatjes en links maakt; 
 • hoe je de woningtypering in VIM optimaliseert; 
 • hoe je schermen uit Analyse toont in Presentatie; 
 • hoe je documenten in VIM kunt tonen; 
 • en nog veel meer! 

Wat kun je verwachten? 
Meedoen aan de themadag betekent dat je persoonlijk contact hebt met Carola van Endt, onze specialist die grondige kennis van het Vastgoedportaal heeft en aan wie je al je vragen kunt stellen. Meedoen aan de training is bovendien dé perfecte manier om met medewerkers van andere corporaties in contact te komen en samen te werken. Kijk bij elkaar in de keuken, deel  schermen met elkaar en wissel contactgegevens uit om met elkaar te blijven sparren na de training. 

Voor wie is deze dag geschikt? 

 • beleidsmedewerkers 
 • medewerkers Bedrijfsbureau 
 • medewerkers Wonen 
 • functioneel beheerders 
 • vastgoedmedewerkers 

Belangstelling 
Heb je belangstelling voor de themadag? Wacht niet te lang, want het aantal plaatsen voor deze training is beperkt. Scroll naar beneden om je direct aan te melden!

De
 eerste themadag –Woningcartotheek- vindt plaats op donderdag 17 maart bij Seats2Meet op een steenworp afstand van Utrecht Centraal Station, in Hoog Catherijne. De themadag is van 10.00 uur tot 15.00 uur en voor de lunch wordt natuurlijk gezorgd. Neem wel je eigen laptop mee. 

Wat kost deze themadag? 
Deze dag kost slechts €250,- exclusief BTW per deelnemer. 

Beheerplannen en monitorschermen
Halverwege 2016 zal er een tweede themadag plaatsvinden, namelijk: Beheerplannen en monitorschermen. Meer informatie over deze themadag volgt later.

Wat anderen zeggen 

"Dit had ik véél eerder moeten weten." 

"Hier word ik zo blij van."
 

" Was gisteren een vruchtbare ochtend, we zijn een stuk wijzer geworden. 

Eindelijk het idee dat er weer wat progressie in zit. Er is zoveel meer uit VIM te halen dan we nu doen. 

Ga ook één dagje investeren om veel meer te presteren met VIM. 

<Macro: (,)>