23 juni 2016: Themadag – Beheerplannen en Monitorschermen

Net als vorige jaren, organiseert Batavia Groep ook dit jaar verschillende VIM Vastgoedportaal themadagen De eerste themadag ‘Woningcartotheek en flexibele schermen’ is succesvol gebleken! De cursisten zijn vele nieuwe inzichten rijker en prezen de deskundigheid van trainer Carola. Ben je ook benieuwd naar de vele mogelijkheden in het Vastgoedportaal? Meld je dan nu aan voor de tweede themadag 'Beheerplannen en Monitorschermen' op 23 juni 2016.

Het Vastgoedportaal beheren en up-to-date houden vergt tijd en aandacht. Door gebrek aan tijd is het soms lastig om bij te blijven bij nieuwe mogelijkheden in het model. Door de tijd heen kan het zijn dat de gegevens niet meer actueel zijn of dat schermen niet meer nodig zijn. Het resultaat? Een model waar jij en je collega's niet alles uit halen. Zonde, want het portaal kan juist van grote waarde zijn voor jouw corporatie. Helemaal als de corporatie de ambitie heeft om in de toekomst meer met online dienstverlening te doen. 

Wat ga je leren tijdens deze tweede themadag? 

  • Hoe je beheerplannen inricht;
  • Hoe het onderdeel versiebeheer van de beheerplannen werkt;
  • Hoe je peiljaren en peildata toevoegt;
  • Hoe je monitorschermen en radargrafieken maakt;
  • Voorbeelden van beheerplannen en monitorschermen van andere corporaties;
  • Hoe je data van beheerplannen en monitorschermen kunt analyseren;
  • En nog véél meer!

Wat kun je verwachten? 
Meedoen aan de themadag betekent dat je persoonlijk contact hebt met Carola van Endt, onze specialist die grondige kennis van het Vastgoedportaal heeft en aan wie je al je vragen kunt stellen. Meedoen aan de training is bovendien dé perfecte manier om met medewerkers van andere corporaties in contact te komen en samen te werken. Kijk bij elkaar in de keuken, deel  schermen met elkaar en wissel contactgegevens uit om met elkaar te blijven sparren na de training. 

Voor wie is deze dag geschikt? 
Beleidsmedewerkers 
Medewerkers Wonen 
Functioneel beheerders 
Vastgoedmedewerkers 

Waar en wanneer?
De tweede themadag – Beheerplannen en Monitorschermen- vindt plaats op donderdag 23 juni in het nieuwe hoofdkantoor van Batavia Groep in Amsterdam en op een steenworp afstand van Station Sloterdijk. De themadag is van 10.00 uur tot 15.00 uur en voor de lunch wordt natuurlijk gezorgd. Neem wel je eigen laptop mee. 

Belangstelling 
Heb je belangstelling voor de themadag? Wacht niet te lang, want het aantal plaatsen voor deze training is beperkt. Scroll naar beneden om je direct aan te melden!

Wat kost deze themadag? 
Deze dag kost slechts € 175,- exclusief BTW per deelnemer.

<Macro: (,)>