Vastgoedsturing onder de loep met kennissessie Batavia Groep
Batavia Groep vindt het belangrijk om niet alleen goede software, maar ook goede service te leveren; in samenwerking met Fakton organiseert Batavia Groep daarom kennissessies voor woningcorporaties die kritisch naar vastgoedsturing willen kijken. Is uw corporatie benieuwd naar de mogelijkheden om vastgoedsturing te verbeteren? Vraag dan nu een kennissessie aan bij Batavia Groep!

Wat houdt het in? 
Batavia Groep en Fakton bundelen al langer hun krachten bij de ontwikkeling van het softwarepakket PAM: Hét model voor Portefeuille & Asset Management. Bij aanvang van een implementatie van PAM, verzorgt een adviseur van Fakton een kennissessie over vastgoedsturing. In deze sessie worden de verschillende onderdelen van de vastgoedsturing van de corporatie onder de loep genomen. Ook corporaties die nog niet met het PAM werken, maar wél kritisch naar vastgoedsturing willen kijken, kunnen een kennissessie aanvragen.

We behandelen vragen als:

  • Wat is de context van wet- en regelgeving en wat zijn de gevolgen daarvan voor de corporatie?
  • Hoe is de vastgoedsturing in de organisatie verankerd?
  • Op welke KPI’s wordt er gestuurd? Hoe ziet de wensportefeuille eruit?
  • Hoe worden per complex (asset management) investeringsafwegingen gemaakt?

In de kennissessie gaan we de discussie aan over deze vragen. De ervaren adviseurs van Fakton geven tal van praktijk voorbeelden en kunnen deze vragen spiegelen aan de aanpak van andere corporaties. Aan het einde van de kennissessie is de corporatie vele inzichten rijker, over de verbetering en mogelijkheden van vastgoedsturing.
 
Interesse in een kennissessie? 
Neem contact op met Jeroen van Vliet via 020 - 5141040 of jeroen@bataviagroep.nl.