Verdiep uw kennis van PAM met onze online training!
Deze eerste training is gratis voor PAM gebruikers.

Wat houdt het in?

Op maandagmiddag 30 maart organiseren we een online PAM training. Samen met onze trainer en collega’s van andere corporaties gaat u tijdens de online training aan de slag met concrete cases in PAM. Voorafgaand aan de training benaderen wij de deelnemers met het verzoek om eigen praktijkvraagstukken per mail (rein.bakker@bataviagroep.nl) in te brengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inrichten van investeringssjablonen of het opbouwen van een samengestelde portefeuillescore. Er is hierbij voldoende ruimte voor de deelnemers om elkaar te inspireren met eigen voorbeelden en uitwerkingen.

Voor wie interessant?
De online trainingen zijn speciaal bedoeld voor de gebruikers van PAM die hun kennis willen vergroten en/of verdiepen. Bijvoorbeeld omdat zij de vastgoedsturing binnen de eigen corporatie verder willen verbeteren of in de aanloop naar de nieuwe beleidscyclus 2020.

Programma
In het programma zullen we ingaan op het dagelijks gebruik. Voorbeelden hier van zijn: hoe onderzoek ik een alternatieve portefeuillestrategie met ‘Verkenningen’ of hoe maak ik handig gebruik van de mogelijkheden van de ‘Investeringssjablonen’. Het exacte programma stellen we samen op basis van de vragen en cases die vooraf door de deelnemers zijn ingebracht. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat wij voorafgaand aan de training een specifiek stukje inrichting in PAM voorbereiden, waarna we hier tijdens training ook echt actief mee aan de slag gaan.

Kosten
Deze eerste online training is gratis voor PAM gebruikers.

Waar
De training vindt online plaats. Voorafgaand aan de online training ontvangt u bericht van ons met daarin instructies om toegang te krijgen tot de online-omgeving.

Wanneer
Maandag 30 maart

Tijdstip
13:30 – 16:30

Meer informatie
Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Rein Bakker of Helmer Attema via rein.bakker@bataviagroep.nl of helmer.attema@bataviagroep.nl

Direct inschrijven