Verdiep uw kennis van PAM met onze open training!
Ons Portfolio- en Assetmanagement Model (PAM) kent inmiddels een flink aantal gebruikers. Recente feedback maakte de behoefte aan open trainingen helder. In deze trainingen gaan we met gebruikers aan de slag met concrete cases in PAM. De eerste open training vindt plaats op dinsdag 29 oktober op het kantoor van Batavia Groep in Amsterdam.

Wat houdt het in?
Verdiep uw kennis van PAM en ga samen met onze adviseur/trainer en collega’s van andere corporaties aan de slag met concrete cases in PAM. Voorafgaand aan de training benaderen wij de deelnemers met het verzoek om eigen praktijkvraagstukken in te brengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inrichten van investeringssjablonen of het opbouwen van een samengestelde portefeuillescore. Er is hierbij voldoende ruimte voor de deelnemers om elkaar te inspireren met eigen voorbeelden en uitwerkingen.

Voor wie interessant?
De open trainingen zijn speciaal bedoeld voor de gebruikers van PAM die hun kennis willen vergroten en/of verdiepen. Bijvoorbeeld omdat zij de vastgoedsturing binnen de eigen corporatie verder willen verbeteren of in de aanloop naar de nieuwe beleidscyclus 2020.

Programma
Het programma stellen we samen op basis van de vragen en cases die vooraf door de deelnemers zijn ingebracht. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat wij voorafgaand aan de training een specifiek stukje inrichting in PAM voorbereiden, waarna we hier tijdens training ook echt actief mee aan de slag gaan.

Kosten
De kosten bedragen € 200,- per deelnemer (excl. BTW).

Waar
Batavia Groep kantoor
Kabelweg 21
1014 BA Amsterdam
(Gratis parkeren en pal naast station Sloterdijk)

Wanneer
Dinsdag 29 oktober

Tijdstip
13:30 – 16:30

Meer informatie
Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Rein Bakker of Helmer Attema via rein.bakker@bataviagroep.nl of helmer.attema@bataviagroep.nl

Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Maximaal twee personen per corporatie.

Direct inschrijven