Dit wil je niet missen!
Het VIM Vastgoedportaal wordt door steeds meer corporaties gebruikt; inmiddels gaan we richting de 60 corporaties en daar zijn we trots op! VIM wordt door corporaties voor verschillende doeleinden gebruikt: het vastleggen van de complexbeheerplannen, het tonen van Google Maps kaarten, het vastleggen van informatie over woningen en complexen en deze tonen op een Huurdersportaal of IWebsite, ga zo maar door. Wij willen graag de talloze mogelijkheden van het VIM Vastgoedportaal én de ontwikkelingen die wij in petto hebben met je delen tijdens de VIM Klantendag op 6 oktober 2016. Daarnaast is de klantendag hét ideale netwerkevent om andere VIM gebruikers in een informele sfeer te ontmoeten. Reserveer daarom nu alvast een plekje door onderstaand aanmeldformulier in te vullen!

Wat houdt het in?
Aan de hand van interessante gastsprekers, bijzondere klantcases en diverse thema's zullen we u informeren, inspireren en motiveren om nóg meer uit het model te halen. We behandelen vraagstukken als:

  • Wat is de doorontwikkeling van VIM; waar gaat het model naartoe en waar zijn we mee bezig?
  • Elke corporatie gebruikt het VIM Vastgoedportaal weer anders. Op basis van bestaande klantcases laten we de mogelijkheden zien.
  • Van het Portfolio- en Assetmanagement model tot Huurdersportaal; hoe werkt de koppeling tussen de verschillende Archipel portalen in de praktijk?
  • VIM & BIM een onafscheidelijk duo? BIM lijkt door te breken. Wat is BIM, hoe werken corporaties er (nog niet) mee en wat wordt de relatie met VIM? 

Praktisch
Wanneer: donderdagmiddag 6 oktober 2016
Prijs: gratis voor klanten van Batavia Groep
Waar: Room Mate Aitana hotel in Amsterdam (5 minuten van centraal station!)
 

Save the date!
Reserveert u alvast een plekje in de agenda op donderdag 6 oktober 2016?
Door onderstaand formulier in te vullen, kunt u zich nu alvast aanmelden voor de klantendag. Ook interessant voor een collega? Stuur dit bericht gerust door!

 

<Macro: (,)>