VIM KLANTENDAG 2018

Reserveer snel een VIP ticket
De bezoekers van de laatste VIM Klantendag beoordeelden de dag met een gemiddelde van een 8 en gaven aan vaker behoefte te hebben aan een klantendag waarop Batavia Groep meer vertelt over de ontwikkelingen van VIM. Goed nieuws; Er staat weer een Klantendag op de planning! Breid je netwerk uit en kom in contact met andere gebruikers tijdens de VIM Klantendag 2018. 

Dit wil je niet missen!
Op 8 maart a.s. vindt de VIM Klantendag 2018 plaats. De Klantendag belooft dit jaar een extra bijzondere editie te worden. Deze editie staat namelijk in het teken van de introductie van VIP; de doorontwikkeling van VIM naar Vastgoed Informatie Portaal. Daarnaast is de Klantendag het ideale netwerkevent om andere VIM gebruikers in een informele sfeer te ontmoeten. Meld je daarom snel aan!

Wat houdt het in?

De VastgoedCloud
Zoals eerder al aangekondigd is Batavia Groep druk bezig met de blauwdruk van de VastgoedCloud; dé bron voor vastgoed gerelateerde data, zowel interne als publiek toegankelijke informatie. Op de Klantendag vertellen wij alles over onze plannen met de VastgoedCloud en behandelen we thema’s als datakwaliteit, gegevensvalidatie, het dataportaal van de Nederlandse overheid en Power BI.

Onthulling VIP
Om in de toekomst informatie uit deze VastgoedCloud op je scherm te kunnen tonen, hebben we eerst een nieuwe interface ontwikkeld, het Vastgoed Informatie Portaal (VIP). Samen met de Klankbordgroep hebben we het afgelopen jaar hard gewerkt aan deze moderne nieuwe interface van VIM. We zijn trots dat we VIP tijdens de Klantendag kunnen onthullen! We laten zien hoe flexibel je met VIP vastgoedinformatie kunt opvragen en wat dit kan betekenen voor jouw corporatie. Ook laten we zien hoe we moderne GIS technieken toepassen in VIP, zodat optimaal gebruik gemaakt kan worden van openbaar beschikbare en eigen geo-data en kaartlagen.

Wat komt er nog meer aan bod?

  • Update VIM: wat is er veranderd in VIM sinds de vorige Klantendag?
  • Elke corporatie gebruikt het VIM Vastgoedportaal weer anders. We laten zien hoe verschillende corporaties VIM gebruiken.
  • Hoe kijken wij aan tegen de combinatie VIM en PAM? En hoe werkt deze combinatie precies?

Jij komt toch ook?

Praktisch
Wanneer: 8 maart 2018
Tijd: 12.00 - 16.30
Waar: Beeld & Geluid in Hilversum
Prijs: Gratis voor VIM Gebruikers

Je kunt je direct aanmelden door onderstaand inschrijfformulier in te vullen.

<Macro: (,)>