VIM ontzorgt – deel 1
De 20 manieren waarop het VIM Vastgoedportaal corporaties ontzorgt

Het VIM Vastgoedportaal wordt door steeds meer corporaties gebruikt; inmiddels gaan we richting de 60 corporaties en daar zijn we trots op! VIM wordt door corporaties voor verschillende doeleinden gebruikt. Tijdens de VIM Klantendag op 6 oktober 2016 gaan we uitgebreid in op de brede mogelijkheden van het portaal en tonen we voorbeelden uit de praktijk. Welke 20 problemen lost het VIM Vastgoedportaal op en op welke manieren kan het VIM Vastgoedportaal worden ingezet?

In "VIM ontzorgt - deel 1" verklappen we alvast 5 van de 20 oplossingen die het VIM Vastgoedportaal te bieden heeft:

 1. Beheerplannen – Beheren en communiceren van Beleid voor het beheer van het Bezit.
  Er zijn vele problemen op te lossen met het beheer van de beheerplannen in VIM. Wist u dat de Beheerplannen met 1 druk op de knop geëxporteerd kunnen worden naar Extra Data en ze vervolgens in VIM Analyse gebruikt kunnen worden? Zodat de inhoud van de beheerplannen eenvoudig in een tabel of op de kaart gepresenteerd kan worden.
 2. Projecten  - laten zien of er een project speelt bij een complex en informatie over het project beheren en tonen in VIM.
  Tijdens de Klantendag gaan we in op de mogelijkheid om Projecten zoals renovatie en nieuwbouw op te voeren en deze te koppelen aan adressen van een complex, een deel van een complex of over meerdere complexen heen. Tevens komen de mogelijkheden van de koppelingen met het Huurdersportaal, KVS en IWebsite aan bod.
 3. Tonen documenten/plattegronden bij de juiste eenheid.
  Is het moeilijk om een plattegrond of document van een woning of complex te vinden op het netwerk? VIM biedt de oplossing om plattegronden en documenten geautomatiseerd te tonen bij de juiste eenheid. Op welke manieren dit allemaal kan, hoor je op de Klantendag!
 4. Cartotheek – Technische gegevens.
  Weg met de losse lijstjes en ongeordende informatie in de organisatie! We vertellen over de eenvoudige wijze waarop informatie kan worden gepresenteerd en beheerd in het VIM Vastgoedportaal.
 5. Webservice uitlezen en terugschrijven van data in VIM.
  Onlangs is de webservice in VIM voor externen uitgebreid. Het is niet alleen mogelijk om gegevens uit VIM uit te lezen via de webservice, maar ook terugschrijven is nu mogelijk!

 Overige thema's
Aan de hand van interessante gastsprekers, bijzondere klantcases en diverse thema's zullen we u informeren, inspireren en motiveren om nóg meer uit het model te halen. Overige thema’s die wij behandelen zijn:

 • Wat is de doorontwikkeling van VIM; waar gaat het model naartoe en waar zijn we mee bezig?
 • Van het Portfolio- en Assetmanagement model tot Huurdersportaal; hoe werkt de koppeling tussen de verschillende Archipel portalen in de praktijk.

Praktisch
Wanneer: donderdagmiddag 6 oktober 2016
Prijs: gratis voor klanten van Batavia Groep
Waar: Room Mate Aitana hotel in Amsterdam (Op slechts 5 minuten van het Centraal Station) 

Save the date!
Reserveert u alvast een plekje in de agenda op donderdag 6 oktober 2016?
Door onderstaand formulier in te vullen, kunt u zich nu alvast aanmelden voor de klantendag. Ook interessant voor een collega? Stuur dit bericht gerust door!

Benieuwd naar de overige 15 oplossingen die het VIM Vastgoedportaal biedt? Hou dan onze nieuws pagina in de gaten!

 

<Macro: (,)>