Eerst implementeren
Michael van Iersel, Hoofd Informatisering en Automatisering bij Wooncompagnie geeft antwoord op de vraag: waarom heeft Wooncompagnie eerst het Huurdersportaal geïmplementeerd en daarna de overstap van het 'oude Cegeka' naar Empire van Cegeka-DSA gemaakt?  

Wachten op Empire was geen optie

"Onze toenmalige 'Mijn-omgeving' en website voldeden niet meer aan onze wensen. Hier wilden we snel verbetering in aanbrengen voor onze huurders. Wachten op de implementatie van Empire was geen optie, omdat we dan te lang met onze oude ‘Mijn-omgeving’ moesten blijven werken. Dat er dan twee keer een koppeling gebouwd moest worden namen we voor lief. De koppeling met Omega was immers vrij standaard en heeft ons weinig geld gekost. We zijn erg blij met de nieuwe ‘Mijn-omgeving’ en hebben dan ook geen spijt van onze beslissing om eerst het Huurdersportaal te implementeren", aldus Michael.

3 maanden doorlooptijd
Net als Wooncompagnie liever eerst de online omgevingen zoals het Huurdersportaal en de website vernieuwen? Het Huurdersportaal kan al met een doorlooptijd van 3 maanden geïmplementeerd worden. En blijft hetzelfde na de koppeling met Empire (voor de huurder verandert er dus niets).

<Macro: (,)>